per fles
€ 7,25
6,65
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Donna Terra Pinot Grigio – Castellani

De Donna Terra Bianco is een bleekgele uitnodigende droge wijn met een breed bloemenaroma van rozen en jasmijn. Een rijke, delicate en weelderige wijn van de pinot grigio druif.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnkaartbeschrijving

De milde rondeur van de Chardonnay en de rijke weelderigheid van de Pinot Grigio maken een perfecte evenwichtige match in deze delicate fluwelen wijn.

Wijnspijssuggestie

Een voortreffelijk aperitief, maar ook uitstekend begeleider van mediterrane gerechten, vis- en kipgerechten met lichte saus, als ook de oosterse keuken.

Extra informatie

Bleekgele uitnodigende droge wijn met een breed bloemenaroma van rozen en jasmijn. Een rijke, delicate en weelderige wijn van de pinot grigio druif.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Donna Terra Pinot Grigio – Castellani” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *