per fles
€ 39,45
38,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Jean-Pierre Moueix Chateau Chantalouette

(1 klantbeoordeling)

De neus bezit tonen van klein rood en zwart fruit, met iets vanille. De smaak is vettig en soepel, met sappige fruittonen en een vriendelijke structuur. Goed te combineren bij roodvlees gerechten en gevogelte.

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

Pomerol.

Wijnkaartbeschrijving

De neus bezit tonen van klein rood en zwart fruit, met iets vanille. De smaak is vettig en soepel, met sappige fruittonen en een vriendelijke structuur.

Wijnspijssuggestie

Goed te combineren bij roodvlees gerechten en gevogelte.

Extra informatie

De Chateau Chantalouette uit de Pomerol heeft in de neus tonen van klein rood en zwart fruit, met iets vanille. De smaak is vettig en soepel, met sappige fruittonen en een vriendelijke structuur. Goed te combineren bij roodvlees gerechten en gevogelte.


1 beoordeling voor Jean-Pierre Moueix Chateau Chantalouette

  1. Cantaert 9 maart 2019

    Top gewoon, volwassen product op dronk.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *