per fles
€ 13,50
12,70
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Joaquin Rebolledo Mencia

De Mencia van Joaquin Rebolledo is een soepele wijn met een elegante smaak. Harmonieus en schitterend in balans met een fruitige, lange afdronk.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Ligging wijngaard

Galicie, in het Noord-Westen van Spanje is een uitermate bijzonder wijngebied. Grenzend aan Portugal in het zuiden, aan de westkust de Atlantische Oceaan en in het noorden de Golf van Biskaje maakt d

Wijnkaartbeschrijving

De Mencia is een soepele wijn met een elegante smaak. Harmonieus en schitterend in balans met een fruitige, lange afdronk.

Extra informatie

Al 4 generaties lang streeft het familiebedrijf Joaquin Rebolledo naar perfectie in het Noord-Westen van Spanje. In deze streek, waarin het klimaat een grote rol speelt, worden karakteristieke druiven verbouwd waarmee Joaquin Rebolledo internationaal vele prijzen mee in de wacht heeft gesleept. De Mencia is een soepele wijn met een elegante smaak. Harmonieus en schitterend in balans met een fruitige, lange afdronk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joaquin Rebolledo Mencia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *