per fles
€ 18,95
18,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf

Kendall Jackson Vintner’s Reserve Chardonnay

(1 klantbeoordeling)

Knapperige, frisse elegante witte wijn. Aroma’s van tropisch fruit, als mango, ananas en papaya gecombineerd met aroma’s van citrus vanille en honing. Deze wijn heeft een mooie balans en licht geroosterde kenmerken in de afdronk.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Verenigde Staten

De Verenigde staten staat op de vierde plaats in de wereld qua productie van wijn. Californië is de belangrijkste staat en is verantwoordelijk voor ongeveer 90% van de wijnproductie in Amerika. Door het zonnige en warme klimaat kunnen de druiven goed rijpen en worden er mooie krachtige wijnen geproduceerd vol met aroma’s. Het paradepaardje van Californië is de zinfandel druif. Daarnaast wordt ook de chardonnay, cabernet sauvignon, shiraz, merlot en pinot noir verbouwd.

Ligging wijngaard

De wijngaarden liggen in drie County’s, te weten Monterey County, Santa Barbara County en Mendocino County.

Extra informatie

Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang van de meest verfijnde wijnen in Californië. Klimaat en grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig bestudeerd. Dit eigendom kent een wereldwijde reputatie. Kendall Jackson produceert hun wijn met respect voor de natuur. Dit wordt erkend met het Californië duurzaamheid certificaat. Deze Kendall Jackson Vintner's Reserve Chardonnay is de meest gedronken Chardonnay in de V.S. in dit prijssegment en door veel toonaangevende wijnjournalisten geroemd. Zo hebben ze 91 punten bij de Wine Spectator Online gekregen in maart 2017.


Smaak:

Knapperige, frisse elegante witte wijn. Aroma’s van tropisch fruit, als mango, ananas en papaya gecombineerd met aroma’s van citrus vanille en honing. Deze wijn heeft een mooie balans en licht geroosterde kenmerken in de afdronk. Ook komt de smaak van boter naar voren door de maandenlange rijping op zijn lie.


1 beoordeling voor Kendall Jackson Vintner’s Reserve Chardonnay

  1. meijkvannimwegen 28 oktober 2017

    Lekker fris en kruidig

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *