per fles
6,35
5,10
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf momenteel niet leverbaar

La Tulipe World Series, Verdejo

(1 klantbeoordeling)
Momenteel niet op voorraad.

Stuur een email naar info@wijnenwereld.nl, dan informeren wij u, wanneer we de nieuwe jaargang binnen hebben.

De verdejo-druif groeit op in Spanje, in La Mancha, de thuisbasis van Don Quixote. De temperatuur varieert van -15°C in de winter tot 45°C in dezomer. De wijnstokken worden blootgesteld aan ongeveer 3.000 uren zonlicht per jaar. Een typische verdejo-wijn met smaken zoals gras en citrus, ook sommige fruittonen zoals witte perzik. Heerlijk bij vis, gevogelte, lichte kazen, fruit, ijs en een zonnig terras!

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Ligging wijngaard

Hoogvlaktes van La Mancha

Wijnkaartbeschrijving

Een typische Verdejo-wijn met smaken in balans metzoals gras en citrus, ook sommige fruittonen zoals witte perzik.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk bij vis, gevogelte, lichte kazen, fruit, ijs en een zonnig terras!

Extra informatie

Om goede wijn te maken zijn 3 dingen nodig: zon, goede grond en een perfect druivenras. Daarom selecteerden we de beste druivenrassen in de landen die daar de mooiste resultaten mee behalen. Onze winemakers houden het wijnmaakproces, voortdurend onder controle en zorgen ervoor dat de wijn voldoet aan onze kwaliteitseisen. Hierdoor biedt Tulipe World Series zuivere liefdeswijnen met een volle smaak en een heerlijke afdronk, voor een gewone prijs. Wijnen waar je blind op kunt vertrouwen. De Tulipe World Series Verdejo komt uit La Mancha Spanje. De wijn heeft een heldere kleur met een groene rand en is prachtig in balans met een volle smaak en fruitig karakter.

1 beoordeling voor La Tulipe World Series, Verdejo

  1. Ben de Ridder

    Heerlijke wijn , ook bij een zelfgemaakte Chinese maaltijd.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *