per fles
€ 6,25
5,65
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Los Patos Blanco Viura Sauvignon Blanc

Deze wijn is een blend van Viura en Sauvignon Blanc druiven, heeft een pittig karakter en aroma’s van rijp wit fruit. Fris en soepel en daarom perfect om op zich zelf te drinken.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Wijnkaartbeschrijving

Deze wijn is een blend van Viura en Sauvignon Blanc druiven, heeft een pittig karakter en aroma's van rijp wit fruit. Fris en soepel en daarom perfect om op zichtzelf te drinken.

Wijnspijssuggestie

Gaat daarnaast goed samen met pasta, vis en zeevruchten of kip en lichte tapas.

Extra informatie

De wijnen van Los Patos zijn een eerbetoon aan de eenden ('patos') die in de vroege ochtend door de wijngaarden dwalen. Geïnspireerd door hun avontuurlijke geest, bieden onze wijnen zowel inspiratie als genot. Deze wijn is een blend van Viura en Sauvignon Blanc druiven, heeft een pittigkarakter en aroma's van rijp wit fruit. Fris en soepel en daarom perfect om op zichzelf te drinken. Gaat daarnaast goed samen met pasta, vis en zeevruchten of kip en lichte tapas. Goed gekoeld, 6º - 8º C., serveren. Salud!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Los Patos Blanco Viura Sauvignon Blanc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *