per fles
€ 6,25
5,65
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Los Patos Tinto Bobal Syrah

De bobal- en syrahdruiven zijn de basis van deze weelderige, soepele en sappige wijn met een aroma dat vol is van rijp rood fruit. Is medium body, dus niet te zwaar en heeft een aangename, lange afdronk.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Wijnkaartbeschrijving

De bobal- en syrahdruiven zijn de basis van deze weelderige, soepele en sappige wijn met een aroma vol van rijp rood fruit. Medium body, dus niet te zwaar. Heeft een lange afdronk.

Wijnspijssuggestie

Goed te combineren met gegrild vlees, rijke sauzen, sterkte kazen en lekkere tapasschotels.

Extra informatie

De wijnen van Los Patos zijn een eerbetoon aan de eenden ('patos') die in de vroege ochtend door de wijngaarden dwalen. Geïnspireerd door hun avontuurlijke geest, bieden onze wijnen zowel inspiratie als genot. Voor de Los Patos Tinto worden de bobal- en syrahdruiven gebruikt. Zij staan aan de basis van deze weelderige, soepele en sappige wijn met een aroma dat vol is van rijp rood fruit. Is medium body, dus niet te zwaar en heeft een aangename, lange afdronk. Goed te combineren met gegrild vlees, rijke sauzen, sterke kazen en lekkere tapasschotels. Geserveerd op 16º - 18º C. het lekkerst. Salud!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Los Patos Tinto Bobal Syrah” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *