per fles
€ 12,30
11,70
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Prosecco Brut Romeo & Juliet – Pasqua

Deze wijn is mousserend en gemaakt volgens de zogenaamde &#822 ;Charmat” methode van de Glera druif die goed gedijt op de bodems van het Treviso gebied. Dit resulteert in een wijn met unieke eigenschappen. Hij is levendig en fris en op vele momenten te nuttigen. Helder strogeel van kleur met duidelijke groene hints. Fruitig en vrij intens in de neus, fris en evenwichtig in de mond.Daarbij ook aromatisch en een goede lengte met eenaangenaam pittige en minerale afdronk.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Extra informatie

Prosecco geboren uit de passie voor wijn van de familie Pasqua die een lange traditie kent en een sterkte heeft band met de stad Verona waar zij ookgevestigd zijn. Verona staat bekend om de rijke geschiedenis, cultuur en schoonheid. Mario Soldatizei ooit: als wijn "de poëzie van de aarde tot in de hemel" is, is het ook een verhaal en deze wijn verteld het liefdesverhaal van de geliefden Romeo & Julia. Een legende, een plaats, een mythe die elke dag duizenden toeristen trekt om één van de meest romantische plekken te bezoeken en liefdesboodschappen achter te laten op de muur vande binnenplaats van "Julia's huis". De originele foto die zichtbaar is op het etiket van deze wijn is gemaakt door fotograaf Giò Martorana en geeft de "look" van de liefde uitstekend weer.


Deze wijn is mousserend en gemaakt volgens de zogenaamde "Charmat" methode van de Glera druif die goed gedijt op de bodems van het Treviso gebied. Dit resulteert in een wijn met unieke eigenschappen. Hij is levendig en fris en op vele momenten te nuttigen. Helder strogeel van kleur met duidelijke groene hints. Fruitig en vrij intens in de neus, fris en evenwichtig in de mond. Daarbij ook aromatisch en een goede lengte met eenaangenaam pittige en minerale afdronk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prosecco Brut Romeo & Juliet – Pasqua” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *