per fles
€ 22,40
21,60
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Rockpool Pinotage – Lomond

De levendige Pinotage met zijn rabarberrode kleur toont levendige zoete kers en aardbeiencompote op de neus. Het gehemelte toont de diepte van het fruit met lagen van kers en pruim, gevolgd door een lichte stof van kaneel. Goede concentratie en structuur is prachtig afgewerkt met sappige, gepolijste tannines

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika produceert al 3 eeuwen wijn. Toch noemen we dit nog steeds ‘wijn uit de nieuwe wereld’. Er heerst een zeer heet klimaat, wat eigenlijk veel te warm is voor het verbouwen van druiven. De wijngebieden liggen dan ook allemaal aan de kust.

Qua witte druiven staat de chenin blanc het meest aangeplant in Zuid-Afrika, gevolgd door chardonnay en sauvignon blanc.

De rode druif pinotage is een specialiteit uit Zuid-Afrika. Dit is een kruising tussen pinot noir en cinsault. Qua populariteit zijn de cabernet sauvignon, shiraz en merlot sterk in opkomst.

Extra informatie

Rockpools zijn betoverend – altijd vol kleur, leven en het onverwachte.
Net als een Rockpool zullen deze unieke wijnen voortdurend veranderen. Elk jaar verschijnt er iets nieuws uit onze oceanen van innovatie, afhankelijk van cultivar en vintage variatie. Elke wijn in het assortiment heeft een uniek verhaal en is een uiting van vakmanschap, innovatie en toewijding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rockpool Pinotage – Lomond” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *