Levering & levertijd

Hieronder vindt u meer informatie over de levering en levertijd van uw bestellingen.

Levering

Wanneer u een bestelling bij ons doet, kunt u ervoor kiezen uw bestelling bij u thuis of ander gewenst adres of op een afhaalpunt van PostNL te laten bezorgen. Bij de bezorging maken wij gebruik van de flespakket service van PostNL. Hiermee zijn uw zendingen automatisch verzekerd mocht er breuk ontstaan tijdens het transport.

We leveren uitsluitend binnen Nederland. Onze verzendkosten zijn €7,95 voor bestellingen onder de €75,-. Wanneer het bestelbedrag hier boven komt, is de verzending gratis.

Zodra de bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een track en trace code waarmee u het pakket kan volgen.

Hieronder staan de verschillende lever opties uitgelegd.

Thuis of op een zelf gekozen adres laten bezorgen

PostNL doet standaard 1 afleverpoging. Omdat we alcoholhoudende dranken versturen, zijn we verplicht de leeftijd te laten controleren van de ontvanger. U moet kunnen aantonen dat u ouder bent dan 18 jaar, anders mag het pakket niet geleverd worden. Hierbij moet u tekenen voor ontvangst en mag het pakket alleen aan u als geadresseerde worden afgeleverd. Mocht het pakket niet afgeleverd kunnen worden, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL. De bezorger laat u dit weten door middel van een briefje in de brievenbus. Uw pakket wordt daar 7 dagen bewaard, alvorens het retour afzender gaat. Bij het afhalen op het PostNL punt heeft u uw legitimatie bewijs nodig. Mocht blijken dat de geadresseerde niet 18 jaar of ouder is, dan wordt het pakket direct retour gestuurd.

Op een afhaalpunt van PostNL laten bezorgen

U kunt er ook voor kiezen de levering plaats te laten vinden bij een PostNL afhaalpunt. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een Gamma of een Albert Heijn bij u in de buurt. Klik hieronder op het logo van PostNL voor een postkantoor of pakketpunt bij u in de buurt.

PostNL locatiewijzer

Op deze manier kan je het pakket ophalen met een geldig identiteitsbewijs wanneer het voor u het beste uitkomt. Via de mail en sms wordt u op de hoogte gesteld dat de bestelling klaar ligt op het gekozen afhaalpunt.

Levertijd

De maximale levertijd bedraagt 4 werkdagen.

We hebben gelukkig heel veel wijnen die we uit voorraad kunnen leveren, waarbij geldt: voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

Heeft u haast bij een bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we u exact kunnen vertellen wat de levertijd zal zijn van de door u bestelde wijnen. Ook zouden we u dan goede alternatieven kunnen aanbieden, die eventueel sneller leverbaar zijn.