Relatiegeschenken

Graag helpen wij u mee uw relatie(s) of personeel te verrassen met een bijzonder cadeau. Of het nu om een kerstpakket gaat, of wanneer er een andere speciale gelegenheid is, Wijnenwereld.nl kan u hierbij assisteren.

Op maat

Wanneer u op zoek bent naar mooie relatiegeschenken in de vorm van een heerlijke wijn, een prachtige Champagne of een andere feestelijke, mousserende wijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij een ruim assortiment aan Whisky’s en Cognac. Port en een mooie Gin zijn bovendien leuke cadeaus om weg te geven. Wij stemmen graag ons aanbod af op uw wensen.

Bij elk pakket kunnen we, indien u dit wilt, product omschrijvingen toevoegen en zijn er mogelijkheden zoals het bijsluiten van een persoonlijke groet op uw eigen briefpapier of een mooie kaart. We kunnen u bovendien volledig ontzorgen door pakketten voor u te versturen. Kortom, er zijn enorm veel mogelijkheden!

Offerte

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt ons bereiken via telefoonnummer: 0187 48 24 55 of via de e-mail: info@wijnenwereld.nl

wijncadeaus