sale
normaal per fles
€ 8,96
8,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf Sale

AllNatt Blanc Vermentino (nu 6 + 2 gratis)

Nu tijdelijk 6 + 2 gratis:
1 fles 8,95… bij 6 flessen voegen wij 2 flessen gratis toe aan uw bestelling!

De Vermentino is een druif die laat rijpt en is daarom geschikt om te groeien in hete zonnige klimaten zoals het Mediterraanse klimaat. De wijn heeft aantrekkelijke aroma’s en florale tonen als meidoorn en  limoen bloesem met verse peer en vaak een hint van citroen of meloen voor een spannend randje. Heerlijk als aperitief, perfect in combinatie met frisse salade, gegrilde asperges, lichte visgerechten, gegrilde kip en varkensrollade.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Extra informatie

Producent
Tegenwoordig bezit Domaines Paul Mas 850 hectare wijngaarden verdeeld over 15 wijndomeinen in de Languedoc en werkt het samen met druiventelers die goed zijn voor nog eens 1250 hectare aan wijngaarden. Dit geeft de wijnmakerij toegang tot 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal, evenals een ongelooflijke reeks complexe terroirs in de Languedoc.

Druivenras
Vermentino is een druivensoort uit Italië, het land waar Jean-Claude zijn mentor Gorgio GRAI ontmoette. De Vermentino is een druif die laat rijpt en is daarom geschikt om te groeien in hete zonnige klimaten zoals het Mediterraanse klimaat.

Proefnotitie
De wijn heeft aantrekkelijke aroma's en florale tonen als meidoorn en  limoen bloesem met verse peer en vaak een hint van citroen of meloen voor een spannend randje. De frisse groene tonen maken dit aromatische spectrum helemaal af.

Wijn/Spijs
Heerlijk als aperitief, perfect in combinatie met frisse salade, gegrilde asperges, lichte visgerechten, gegrilde kip en varkensrollade.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AllNatt Blanc Vermentino (nu 6 + 2 gratis)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.