per fles
€ 8,00
7,40
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Ambrosius Honing-Kruidenwijn

De heerlijke zoet smakende Ambrosius bevordert de eetlust en de nachtrust. Daarnaast zijn de kruidenextracten toegevoegd van:St. Janskruid, meidoorn, salie, klein hoefblad, zilverschoon, melisse, engelwortel, fenegriek en guldenroede.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Een heerlijk aperitief, maar de wijn kan ook goed geserveerd worden tijdens de maaltijd bij ganzenlever of schelpdieren of bij het dessert ter begeleiding van allerlei zoetigheden.

Extra informatie

Bevordert de eetlust, verhoogt de weerstand. Deze heerlijke wijn is gemaakt op basis van een   zoete rode wijn en is verrijkt met lindehoning en propolis. De heerlijke zoet smakende Ambrosius bevordert de eetlust en de nachtrust. Daarnaast zijn de kruidenextracten toegevoegd van:St. Janskruid, meidoorn, salie, klein hoefblad, zilverschoon, melisse, engelwortel, fenegriek en guldenroede.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ambrosius Honing-Kruidenwijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.