per fles
€ 6,49
6,40
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Anakena Merlot

Een soepele rode wijn, met aroma’s van aardbei en bosbes. Heerlijk als aperitief, bij pasta, wit vlees en verschillende soorten kaas. De fijne en rijpe tannines zorgen ervoor dat deze wijn makkelijk drinkbaar is en ze heeft een plezierige afdronk.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk als aperitief, bij pasta, wit vlees en verschillende soorten kaas.

Extra informatie

Een soepele rode wijn, met aroma's van aardbei en bosbes. Heerlijk als aperitief, bij pasta, wit vlees en verschillende soorten kaas. De fijne en rijpe tannines zorgen ervoor dat deze wijn makkelijk drinkbaar is en ze heeft een plezierige afdronk. De Anakena merlot heeft een donker robijnrode kleur. Het is cruciaal voor de smaak van de wijn om de Merlot druiven op het juiste moment te oogsten. Deze wijn is een half jaar na de oogst op dronk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anakena Merlot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *