per fles
€ 7,40
6,60
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Appalina Chardonnay Alcoholvrij

(1 klantbeoordeling)

Goudkleurig met lichte reflexen, ingetogen bouquet van acacia, frisse amandel, boter en vanille.Elegante smaak sluit aan met een fraaie balans tussen zoet en frisse zuren. Met de modernste techniek wordt de alcohol uit de wijn verwijderd door de wijn vacuüm te trekken. Dit proces vindt plaats op lage temperatuur wat kwaliteit, bouquet en smaak ten goede komt. Met deze moderne methode blijven namelijk de karaktereigenschappen van de druifsoorten beter behouden. En nog een leuke bijkomstigheid: alcoholvrije wijn bevat zo’n 66% minder calorieën dan wijn met alcohol!

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

Geselecteerde percelen in diverse Franse wijngebieden.

Wijnkaartbeschrijving

Een fantastische alcoholvrije wijn, die zo lekker,fris en elegant is dat u de alcohol bijna niet mist! In het bouqet een touch van amandel, boter en vanille. Een bewuste keuze!

Wijnspijssuggestie

Als aperitief en mooi te combineren met schaal- en schelpdieren, gegrilde vis en gerechten uit de Aziatische keuken.

Extra informatie

Voor wie graag wijn drinkt maar vanwege zwangerschap, medicijngebruik, dieet, deelname aan verkeer of welke ander reden ook (even) geen alcohol drinkt, is alcoholvrije wijn een goed alternatief.


Met de ontwikkeling van nieuwe technieken zijn grote stappen gezet in kwaliteitsverbetering. Met de modernste techniek wordt de alcohol uit de wijn verwijderd door de wijn vacuüm te trekken. Dit proces vindt plaats op lage temperatuur wat kwaliteit, bouquet smaak zeer ten goede komt. Met deze moderne methode blijven namelijk de karaktereigenschappen van de druivensoorten beter behouden. Nog een voordeeltje: alcoholvrije wijn bevat zo'n 66% minder calorieën dan wijn met alcohol. Maar de wijn ècht alcoholvrij maken lukt eigenlijk niet. De wet staat daarom 0,5% toe, bij deze Appalina blijft het alcoholgehalte beperkt tot 0,01%.


De wijn heeft een prachtige gouden gloed met lichte reflexen. In het bouquet ontdekken we acacia, frisse amandel, een tint van boter en vanille. De wijn is gemakkelijk drinkbaar met een volle smaak, de afdronk is lang met een kleine hout-touch. Lekker en fruitig, je mist de alcohol bijna niet!


1 beoordeling voor Appalina Chardonnay Alcoholvrij

  1. Coby 15 april 2018

    Heerlijk frisse wijn. Goed alternatief als je geen alcohol drinkt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *