per fles
€ 8,35
7,55
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Appalina Sparkling Rose, Non Alcohol

Zacht roze, fijne mousse en een aantrekkelijk bouquet van rood fruit dat zich plezierig voortzet in de frisse, harmonieuze smaak. Met de modernste techniek wordt de alcohol uit de wijn verwijderd door de wijn vacuüm te trekken. Dit proces vindt plaats op lage temperatuur wat kwaliteit, bouquet en smaak ten goede komt. Met deze moderne methode blijven namelijk de karaktereigenschappen van de druivensoorten beter behouden. Alcoholvrije wijn bevat zo’n 66% minder calorieën dan wijn met alcohol.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  Frankrijk

  Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

  Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

  Ligging wijngaard

  Geselecteerde percelen in diverse Franse wijngebieden.

  Wijnkaartbeschrijving

  Zacht roze, fijne mousse en een aantrekkelijk bouqquet van rood fruit dat zich plezierig voortzet in de frisse, harmonieuze smaak.

  Wijnspijssuggestie

  Om ongecompliceerd van te genieten met wat ijsblokjes in een hoog glas.

  Extra informatie

  Voor wie graag wijn drinkt maar vanwege zwangerschap, medicijngebruik, dieet, deelname aan verkeer of welke ander reden ook (even) geen alcohol drinkt, is alcoholvrije wijn een goed alternatief. Met de ontwikkeling van nieuwe technieken zijn grote stappen gezet in kwaliteitsverbetering. Met de modernste techniek wordt alcohol uit de wijn verwijderd door de wijn vacuüm te trekken. Dit proces vindt plaats op lage temperatuur wat kwaliteit, bouquet en smaak zeer ten goede komt. Met deze moderne methode blijven namelijk de karaktereigenschappen van de druivensoorten beter behouden. Nog een voordeeltje: alcoholvrije wijn bevat zo'n 66% minder calorieën dan wijn met alcohol. Maar de wijn ècht alcoholvrij maken lukt eigenlijk niet. De wet staat daarom 0,5% toe, bij deze Appalina blijft het alcoholgehalte beperkt tot 0,01%. Proefnotities: Zacht roze, fijne mousse en een aantrekkelijk bouquet van rood fruit dat zich plezierig voortzet in de frisse, harmonieuze smaak.


  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Appalina Sparkling Rose, Non Alcohol” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *