per fles
10,95
10,90
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Biscardo Valpolicella Ripasso

Het bouquet van deze wijn is rijk en complex, met duidelijke tonen van kersen en op de
achtergrond chocolade. De smaak is droog, zacht in een goede balans. De afdronk is
lang en aangenaam. Deze wijn is fantastisch bij wildgerechten, rood vlees en gerijpte kazen.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnkaartbeschrijving

Het bouquet van deze wijn is rijk en complex, met duidelijke tonen van kersen en op de achtergrond chocolade. De smaak is droog, zacht in een goede balans. De afdronk is lang en aangenaam.

Wijnspijssuggestie

Deze wijn is fantastisch bij wildgerechten, rood vlees en gerijpte kazen.

Extra informatie

De Biscardo Valpolicella Ripasso is gemaakt van de Corvina, Molinara en Rondinella druiven. Deze druiven worden niet alleen voor Ripasso's gebruikt maar ook voor andere internationaal succesvolle wijnen als de Amarone. De druiven worden met de hand, in de koelte van de ochtend of de avond geplukt om de intense warmte die de druiven tijdens de dag kunnen lijden, te vermijden. De wijn rijpt minimaal 12 maanden in eiken houten vaten.

Het bouquet van deze Ripasso is rijk en complex, met duidelijke tonen van kersen en op de achtergrond chocolade. De smaak is droog en zacht en is in een goede balans. De afdronk is lang en aangenaam.

Deze wijn is echt een aanrader bij wildgerechten, rood vlees en gerijpte kazen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biscardo Valpolicella Ripasso” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *