per fles
€ 7,85
7,05
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Cafe de Paris le Blanc Sec

Deze witte wijn is een subtiele blend van drie inheemse druivenrassen uit het zuidwesten van Frankrijk: Sauvignon, dat bekend staat om zijn citrusaroma’s, Colombard, dat een frisse toets geeft, en Gros Manseng, een zeldzaam druivenras met een bloemig karakter.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Tapas, Kaas en Sushi

Extra informatie

Een gezellig en vrolijk diner met vrienden, of lekker borrelen na het werk? Café de Paris is de perfecte partner voor elke gelegenheid! Café de Paris biedt een ongecompliceerde ervaring voor alle soorten wijnliefhebbers die op zoek zijn naar dat vleugje spontaniteit.

De stille wijnen van Café de Paris biedt dat speciale en unieke dat typerend is voor wijnen uit het zuidwesten. Elke slok geeft je de frisheid van het fruit en het ontwapenende aroma van zongerijpte druiven. Laat je verleiden door een wijn met een fruitig en levendig karakter. Hef het glas van Café de Paris in gezelschap van vrienden of gewoon even helemaal met jezelf voor even dat mooie moment!

De Cafe de Paris le Blanc sec is een subtiele blend van drie inheemse druivenrassen uit het zuidwesten van Frankrijk: Sauvignon, dat bekend staat om zijn citrusaroma’s, Colombard, dat een frisse toets geeft, en Gros Manseng, een zeldzaam druivenras met een bloemig karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cafe de Paris le Blanc Sec” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *