per fles
€ 7,25
6,65
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Campo Di Marzo Primitivo – Castellani

De Primitivo van Campo di Marzo wordt geproduceerd volgens de modernste technieken,waarbij gedurende het gehele proces de temperatuur nauwlettend wordt gevolgd en zo laag mogelijk wordt gehouden, hetgeen belangrijk is om het fruit in de smaak te behouden. Dit resulteert in een wijn met een dieprode kleur met in de geur uitbundige aroma’s van vers rood fruit. Pittig, sappige smaak met een levendige stijl.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Ligging wijngaard

Gelegen in een langgerekt gebied in het oost in de hak van de laars van Italië. Het is een tamelijk vlak gebied zonder veel heuvels. Barri en Lecce zijn de centra voor de wijnindustrie in deze regio

Wijnkaartbeschrijving

Dieprode kleur met uitbundige aroma's van vers rood fruit. Pittig en levendig qua stijl.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk bij pasta en gegrilde vleesgerechten.

Extra informatie

Primitivo afkomstig uit Puglia is de laatste jaren terecht in populariteit gestegen. Puglia is als streek verdeeld over vijf wijnregio's en ligt in een uitgestrekt gebied aan de oostkant in de hak van de laars van Italië. Samen met Sicilie is Puglia de grootste wijnproducten van Italie met voornamelijk rode wijnen. De Primitivo van Campo di Marzo wordt geproduceerd volgens de modernste technieken, waarbij gedurende het gehele proces de temperatuur nauwlettend wordt gevolgd en zo laag mogelijk wordt gehouden, hetgeen belangrijk is om het fruit in de smaak te behouden. Dit resulteert in een wijn met dieprde kleur en uitbundige aroma's van vers rood fruit. Pittig en levendig qua stijl.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Campo Di Marzo Primitivo – Castellani” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *