per fles
€ 6,75
6,15
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Campo Di Marzo Salice Salentino – Castellani

De Campo di Marzo Salice Salentino is een wijn met een dieprode kleur en een zuivere elegante stijl.Frisse plezierige wijn die ook iets gekoeld geserveerd kan worden.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Ligging wijngaard

De wijngaarden van Salento liggen in het uiterste puntje aan de oostelijke kant van de hak van de laars van Italië. Deze regio is naast de productie van wijn ook een belangrijk gebied voor de produc

Wijnkaartbeschrijving

Dieprode kleur en een zuivere elegante stijl. Frisse plezierige wijn die ook iets gekoeld geserveerd kan worden.

Wijnspijssuggestie

Uitstekend te serveren bij mediterrane gerechten en past perfect bij natuurlijke en zuivere smaken.

Extra informatie

In de regio van Salice Salentino zijn de rode wijnen erg geliefd. Deze wijnen hebben een elegante, maar maar soms ook weelderige stijl. Het is met name de kwalitatieve insteek en de vasthoudendheid van een aantal producenten, die dit wijngebied weer op de kaart hebben gezet. Deze producenten uit de regio Salente hebben een voorbeeldfunctie gehad waardoor deze regio als de grote stimulator van de opmars van Puglia. Campo di Marzo wordt geproduceerd volgens de modernste technieken, waarbij gedurende het gehele proces de temperatuur nauwlettend wordt gevolgd en zo laag mogelijk wordt gehouden, hetgeen belangrijk is om het fruit in de smaak te behouden. Campo di Marzo Salice Salentine is een wijn met een dieprode kleur en een zuivere elegante stijl. Frisse plezierige wijn die ook iets gekoeld geserveerd kan worden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Campo Di Marzo Salice Salentino – Castellani” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *