per fles
€ 8,30
7,70
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Lenotti Rosso Passo Veneto

De Rosso Passo it heeft een rijke structuur, veel donker fruitaroma’s en ook wat aardse tonen. De wijn is full bodied, fluweelzacht met zachte tannines. Drink deze wijn op 16 graden als begeleider van typisch Italiaanse voorgerechten, rood vlees, zachte kazen en gegrilde visgerechten.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Ligging wijngaard

De wijngaarden liggen op de morene-heuvels aan de oostelijke zijde van het Gardameer.

Wijnkaartbeschrijving

Rijke structuur, veel donker fruitaroma's en wat aardse tonen. De wijn is full bodied, fluweelzacht met zachte tannines.

Wijnspijssuggestie

Begeleider van typisch Italiaanse voorgerechten, rood vlees, zachte kazen en gegrilde visgerechten

Extra informatie

Rosso Passo Veneto is een heerlijke Italiaanse rode wijn van het wijnhuis Lenotti. De wijngaarden zijn gelegen aan de oevers van het Gardameer, dichtbij het plaatsje Bardolino. De geschiedenis van Lenotti gaat terug tot 1906. Al aan het begin van de vorige eeuw had men een uitstekende regionale reputatie voor de lokale wijnen. Na diverse investeringen en renovaties is de familie Lenotti zich volledig gaan toeleggen op het gehele proces van druif tot een schitterend eindproduct voor de verwende wijnconsument. De passie van de wijnmakers van Cantine Lenotti is in elke wijn van dit prachtige wijnhuis te proeven en zeker ook in deze Rosso Passo. De Rosso Passo heeft een rijke structuur, veel donker fruitaroma's en ook wat aardse tonen. De wijn is full bodied, fluweelzacht met zachte tannines. Drink deze wijn op 16 graden als begeleider van typisch Italiaanse voorgerechten, rood vlees, zachte kazen en gegrilde visgerechten.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lenotti Rosso Passo Veneto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *