per fles
7,99
7,39
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Casa Chiaretto Rosato

De wijnen van CASA komen uit het prachtige Veneto, Italië. Rond het Gardameer liggen de wijngaarden waar met de grootst mogelijk aandacht heerlijke wijnen worden gemaakt. De CASA Chiaretto is een frisdroge en lichtroze rosé. Hij ruikt rijk naar kersenfruit en rode bessen. Ook in de mond vallen de kersen en rode bessen op. Naast zijn frisse zuren heeft deze wijn ook een lichte kruidigheid. De combinatie van fruit en zuren maakt deze wijn goede begeleider van vele Italiaanse gerechten. Deze wijn kan het beste jong gedronken.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Ligging wijngaard

De druiven voor deze wijnen zijn afkomstig van de heuvels rond het Gardameer.

Wijnkaartbeschrijving

Frisdroge Italiaanse rosé. Aroma's van kersen en rode bessen die zich voortzetten in de smaak, aangevuld met frisse zuren en een lichte kruidigheid.

Wijnspijssuggestie

Perfecte begeleider van de Italiaanse keuken zoals pastagerechten, gegrilde visgerechten en lichte voorgerechten.

Extra informatie

De wijnen van CASA komen uit het prachtige Veneto, Italië. Rond het Gardameer liggen de wijngaarden waar met de grootst mogelijk aandacht heerlijke wijnen worden gemaakt. De CASA Chiaretto Rosato is een frisdroge en lichtroze rosé. Hij ruikt rijk naar kersenfruit en rode bessen. Ook in de mond vallen de kersen en rode bessen op. Naast zijn frisse zuren heeft deze wijn ook een lichte kruidigheid. De combinatie van fruit en zuren maakt deze wijn goede begeleider van vele Italiaanse gerechten. Deze wijn kan het beste jong gedronken worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Casa Chiaretto Rosato” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *