per fles
€ 7,95
7,15
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Campo Di Marzo Nero D’Avola – Castellani

(1 klantbeoordeling)

De Nero d’Avola, de meest beroemde Siciliaanse druivenvariëteit, heeft bijzonder mooie aroma’s van zoethout, bramen en bosbessen, gepaard met een gemiddelde body en soepele textuur.

De Campo di Marzo Nero d’Avola is een smaakvolle wijn met een duidelijke karakter. De wijn heeft een lange en aanhoudend afdronk en is perfect te combineren met Mediterraanse en gekruide gerechten.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnkaartbeschrijving

Diep donkerrode krachtige wijn met stevige tannines, een pittige kruidigheid, lekker pepertje en veel rood fruit.

Wijnspijssuggestie

Perfect te combineren met Mediterrane en gekruide gerechten.

Extra informatie

De Nero d'Avola, de meest beroemde Siciliaanse druivenvariëteit, heeft bijzonder mooie aroma's van zoethout, bramen en bosbessen, gepaard met een gemiddelde body en soepele textuur. Het is een smaakvolle wijn met een duidelijke karakter. De wijn heeft een lange en aanhoudend afdronk en is perfect te combineren met Mediterraanse en gekruide gerechten.


1 beoordeling voor Campo Di Marzo Nero D’Avola – Castellani

  1. Wijnand legerstee 10 december 2020

    Een heerlijke soepel, zacht wijntje

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *