per fles
€ 51,75
51,15
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Champagne Taittinger Brut Réserve in luxe verpakking

De Champagne Taittinger Brut Reserve heeft een frisse, droge smaak, minuscule belletjes en een mooie balans. Feestelijk verpakt in een luxe verpakking. Een prachtig cadeau om te geven!

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Het is een verrukkelijk aperitief, maar het is ook een goede begeleider van alle soorten voorgerechten, vis , schaal- en schelpdieren en witvlees-gerechten, alsmede diverse kaassoorten.

Extra informatie

De Champagne Taittinger Brut Réserve wordt minimaal 3 jaar in de kelders gelagerd, waardoor hij rijper en completer wordt. Deze Champagne is elegant, subtiel en expressief. In de smaak vindt men aroma's van fruit en tonen van perzik. De smaak is levendig en fris, waarin de aroma's en geuren van vers fruit en honing goed tot ontwikkeling komen. Al met al is de Taittinger Brut Réserve een soepele, harmonieuze en ragfijne Champagne.

Feestelijk verpakt in een luxe verpakking. Een prachtig cadeau om te geven!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Champagne Taittinger Brut Réserve in luxe verpakking” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *