per fles
€ 44,95
44,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf

Champagne Taittinger Brut Reserve

De Champagne Taittinger Brut Reserve heeft een frisse, droge smaak, minuscule belletjes en een mooie balans. Champagne zoals champagne bedoeld is!

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Een zuivere, verfrissende, verfijnde champagne met nootachtige aroma's en een delicate, milde mousse.

Wijnspijssuggestie

Het is een verrukkelijk aperitief, maar het is ook een goede begeleider van alle soorten voorgerechten, vis , schaal- en schelpdieren en witvlees-gerechten, alsmede diverse kaassoorten.

Extra informatie

De Taittinger Brut Réserve wordt minimaal 3 jaar in de kelders gelagerd, waardoor hij rijper en completer wordt. De Taittinger Brut Réserve is een elegante, subtiele en expressieve wijn. In de smaak vindt men aroma's van fruit en tonen van perzik. De smaak is levendig en fris, waarin de aroma's en geuren van vers fruit en honing goed tot ontwikkeling komen. Al met al is de Taittinger Brut Réserve een soepele, harmonieuze en ragfijne champagne.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Champagne Taittinger Brut Reserve” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *