per fles
€ 35,55
34,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Chateau De Bel-Air, Lalande De Pomerol

De Château Bel-Air karakteriseert zich door zijn robuustheid, zijn harmonie en zijn fruitigheid. Heerlijk om bijvoorbeeld te drinken bij geroosterd vlees van de barbecue. Deze wijn heeft het appellation Lalande de Pomerol Contrôlée.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

Gelegen op de Oostzijde van de hoogvlakte van Pomerol, is hij de buurman van de Châteaux Bourgneuf, La Cabanne en Feytit-Clinet. De wijngaard heeft een oppervlakte van 13 ha. De grond is kleiachtig.

Wijnkaartbeschrijving

De Château Bel-Air karakteriseert zich door zijn robuustheid, zijn harmonie en zijn fruitigheid.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk voor bij de barbecue,

Extra informatie

Het Château Bel-Air, reeds in 1880 door de Féret genoemd, is sinds 1914 het eigendom van de familie Sudrat. Gelegen op de Oostzijde van de hoogvlakte van Pomerol, is hij de buurman van de Châteaux Bourgneuf, La Cabanne en Feytit-Clinet. De wijngaard heeft een oppervlakte van 13 ha. De grond is kleiachtig. Vinificatie vindt plaats volgens de traditionele methode, waarbij de wijn gedeeltelijk in kuipen en gedeeltelijk in fusten bewaard wordt. De Château Bel-Air karakteriseert zich door zijn robuustheid, zijn harmonie en zijn fruitigheid.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chateau De Bel-Air, Lalande De Pomerol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.