per fles
€ 25,05
24,25
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Chateau La Tour De By Medoc, Cru Bourgeois

Let op: op=op

Bent u benieuwd naar onze huidige voorraad van dit artikel om teleurstelling te voorkomen? Neem dan contact met ons op via info@wijnenwereld.nl of 0187-482455.

De Medoc van Chateau La Tour de By heeft een diepe donkerrode kleur met een imponerende geur, die gedomineerd wordt door cabernet sauvignon, van rijp fruit. De smaak heeft een stevige aanzet met krachtige tonen van fruit, zwarte bessen en cassis. Het is een tanninerijke wijn met mooie lichte houttonen. Kortom, een complexe, monumentale wijn met een grote toekomst.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

Kiezelhoudende wijngaard vlakbij de Gironde

Wijnkaartbeschrijving

Het is een tanninerijke wijn met mooie lichte houttonen. Kortom, een complexe, monumentale wijn met een grote toekomst.

Extra informatie

De wijn heeft een diepe donkerrode kleur met een imponerende geur, die gedomineerd wordt door cabernet sauvignon, van rijp fruit. De smaak heeft een stevige aanzet met krachtige tonen van fruit, zwarte bessen en cassis. Het is een tanninerijke wijn met mooie lichte houttonen. Kortom, een complexe, monumentale wijn met een grote toekomst.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chateau La Tour De By Medoc, Cru Bourgeois” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *