per fles
19,00
18,25
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf Momenteel niet leverbaar

Château Saint-Robert, Poncet Deville

Momenteel niet op voorraad.

Stuur een email naar info@wijnenwereld.nl, dan informeren wij u, wanneer we de nieuwe jaargang binnen hebben.

De Chateau Saint-Robert Poncet-Deville heeft intense aroma’s van grapefruit, sinaasappelbloesem en een subtiele hint van vanille. De smaak is vol en heeft finesse, frisse zuren en een licht bittertje op de afdronk.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Intense neus van pompelmoes, oranjebloesem, een vleugje musk en vanille. Mooie structuur, volle smaak en een lange afdronk met een fijne zuurgraad.

Extra informatie

Château Saint Robert Cuvée Poncet- Deville, Graves Blanc Sec is een wijn gemaakt van 80% sauvignon blanc en 20% semillon. Na de handmatige pluk ondergaat de semillon 12 à 18 uur inweking. Na de persing van alle druiven volgt de vergisting op eiken houten: 1/3 is nieuw en de rest is één en twee jaar oud. Als de vergisting voltooid is, ondergaat de wijn nog 10 maanden vatrijping en regelmatige bâtonnage. Dit geeft de wijn rondeur en lengte. De wijn heeft intense aroma's van grapefruit, sinaasappelbloesem en subtiel vanille. De smaak is vol en heeft finesse, frisse zuren en een licht bittertjes op de afdronk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Château Saint-Robert, Poncet Deville” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *