per fles
€ 8,75
7,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Chiloe Chardonnay

Frisse en fruitige Chardonnay met aroma’s van perzik, tropisch fruit en een vleugje banaan.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Ligging wijngaard

Loncomilla valley

Wijnkaartbeschrijving

Frisse en fruitige Chileense Chardonnay met aroma's van perzik, tropisch fruit en een vleugje banaan.

Wijnspijssuggestie

Kip en visgerechten

Extra informatie

Chiloé wijnen zijn door de familie Pedregal ontwikkeld als een eerbetoon aan de onontdekte prachten van het gelijknamige eiland Chiloé in Chili. Gefascineerd door het prachtige uitzicht en de warmte van het terroir, plantte Carlos Adolfo  hier zijn eerste wijngaard in 1825. Met het assortiment Chiloé, Winemaker's Selection, en Chilóe Reserva brengen zij een ode aan het magische Chileense eiland Chiloé en nemen zij u   mee op ontdekkingsreis naar het beste wat Chili te bieden heeft in haar rijke aanbod aan kwaliteitswijnen. Frisse en fruitige Chardonnay met aroma's van perzik, tropisch fruit en een vleugje banaan.Heerlijk als apéritief en dikke vrienden met kip en visen dikke vrienden met kip en vis.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chiloe Chardonnay” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *