per fles
€ 12,90
12,30
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Chiloe Reserva Carmenere

Een betoverend bouquet van kersen en zwarte pruimen met een geroosterd en kruidig accent. Een evenwichtige wijn, met grote typiciteit en een geweldige afdronk.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Ligging wijngaard

Loncomilla valley

Wijnkaartbeschrijving

Reserva Carménère wijn, met grote typiciteit van kersen en zwarte pruimen met een geroosterd en kruidig accenten een geweldige afdronk.

Wijnspijssuggestie

Lamsvlees, stoofpot, vleesgerechten en pittige kazen.

Extra informatie

Chiloé wijnen zijn door de familie Pedregal ontwikkeld als een eerbetoon aan de onontdekte prachten van het gelijknamige eiland Chiloé in Chili. Gefascineerd door het prachtige uitzicht ende warmte van het terroir, plantte Carlos Adolfo hier zijn eerste wijngaard in 1825. Met het assortiment Chiloé, Winemaker's Selection, en Chilóe Reserva brengen zij een ode aan het magische Chileense eiland Chiloé en nemen zij u mee op ontdekkingsreis naar het beste wat Chili tebieden heeft in haar rijke aanbod aan kwaliteitswijnen. Diep robijnrood met blauwige weerschijn. Een betoverend bouquet van kersen en zwarte pruimen met een geroosterd en kruidig accent. De mond wordt verwend met een romige, geconcentreerde smaak van bramen, cassis en pruimen die versmolten is met tonen van chocolade en toffee. Een evenwichtige wijn, met grote typiciteit en een geweldige afdronk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chiloe Reserva Carmenere” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *