per fles
12,45
11,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Chiloé Reserva Chardonnay

Briljant strokleurig met een hemels bouquet van witte perziken, banaan, lychee en getoaste vanille tonen.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Ligging wijngaard

Loncomilla valley

Wijnkaartbeschrijving

Deze briljant strokleurige chardonnay reserva heeft een hemels bouquet van witte perziken, banaan, lychee en getoaste vanilletonen.

Wijnspijssuggestie

Volle visgerechten, salades, quiches en als aperitief

Extra informatie

Chiloé wijnen zijn door de familie Pedregal ontwikkeld als een eerbetoon aan de onontdekte prachten van het gelijknamige eiland Chiloé in Chili. Gefascineerd door het prachtige uitzicht ende warmte van het terroir, plantte Carlos Adolfo hier zijn eerste wijngaard in 1825. Met het assortiment Chiloé, Winemaker's Selection, en Chilóe Reserva brengen zij een ode aan het magische Chileense eiland Chiloé en nemen zij u mee op ontdekkingsreis naar het beste wat Chili tebieden heeft in haar rijke aanbod aan kwaliteitswijnen. Briljant strokleurig met een hemels bouquet van witte perziken, banaan, lychee en delicate citrustonen. Deze wijn heeft 10 maanden op frans eiken fusten gelegen waardoor er heerlijke vanille tonen vrij komen. De smaak is zacht en genereus waarbij de uitgebalanceerde zuurgraad de fruitige expressie benadrukt, zorgt voor balans en de fenomenale afdronk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chiloé Reserva Chardonnay” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *