per fles
€ 9,20
8,60
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Chiloe Winemakers Selection Sauvignon Blanc

Frisse citrusaroma’s van grapefruit, groene appel en citroen met een knisperende smaak voorzien van mineraliteit.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Ligging wijngaard

Loncomilla valley

Wijnkaartbeschrijving

Deze Winemaker's selection sauvignon blanc heeft frisse citrusaroma's van grapefruit, groene appel en citroen met een knisperende smaak voorzien van mineraliteit.

Wijnspijssuggestie

Kip, vleesgerechten

Extra informatie

Chiloé wijnen zijn door de familie Pedregal ontwikkeld als een eerbetoon aan de onontdekte prachten van het gelijknamige eiland Chiloé in Chili. Gefascineerd door het prachtige uitzicht ende warmte van het terroir, plantte Carlos Adolfo hier zijn eerste wijngaard in 1825. Met het assortiment Chiloé, Winemaker's Selection, en Chilóe Reserva brengen zij een ode aan het magische Chileense eiland Chiloé en nemen zij u mee op ontdekkingsreis naar het beste wat Chili tebieden heeft in haar rijke aanbod aan kwaliteitswijnen. Elke wijn van onze Winemaker's Selection komt uit de beste wijnregio’s van Chili en is omringt met de meeste zorg door de wijnmakers van de familie Pedegrale.

Deze sauvignon blanc heeft frisse citrusaroma's van grapefruit, groene appel en citroen overheersen het bouquet en geven een verkwikkend vervolg aan de knisperende smaak die voorzien is van mineraliteit en daarmee cachet geeft aan de afdronk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chiloe Winemakers Selection Sauvignon Blanc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *