per fles
€ 17,55
16,75
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Con Ella Albarino

De wijn is citroenachtig van kleur en de neus doet denken aan een zeebries, met tonen van zout en een citrusachtige impressie. Een pure, zuivere en frisse wijn.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Wijnspijssuggestie

Ideaal bij vis, maar ook heerlijk als aperitief bijvoorbeeld op het terras of strand met vrienden.

Extra informatie

De Con Ella Albarino brengt je ogenblikkelijk in de sfeer van een heerlijk bordje vis met uitzicht over zee. De Galicische regio staat bekend om zijn zeevruchten en deze wijn uit de Condado de Tea-regio is een geweldige locale match.

De druiven groeien op verschillende hoogtes en wordenbeïnvloed door de oceaan. De wijn is citroenachtig van kleur en de neus doet denken aan een zeebries, met tonen van zout en een citrusachtige impressie. Een pure, zuivere en frisse wijn. Ideaal bij vis, maar ook heerlijk als aperitief bijv. op terras of strand met vrienden. Heerlijk op een temperatuur van 10º C.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Con Ella Albarino” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *