per fles
€ 10,70
10,10
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen
Niet op voorraad

Cordier Bordeaux Merlot Cabernet Sauvignon

Een merlot en cabernet sauvignon-blend die gehuld is een prachtige kersenrode kleur met een ode aan weelderig, sappig fruit. De delicate zijdeachtige textuur is een teken van een perfect rijpe oogst. Kortom&#823 ; très Bordeaux.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Een merlot en cabernet sauvignon-blend die gehuld is in een prachtige kersenrode kleur met een ode aan weelderig, sappig fruit. Delicaat en met zijdeachtige textuur.

Wijnspijssuggestie

Breed inzetbaar: bij gerechten van rood vlees, gegrilde kip, barbecues en Hollandse kazen.

Extra informatie

Bordeaux: het Versailles van de wijn. Als de wereld een wijnhoofdstad zou mogen kiezen, zou dat waarschijnlijk Bordeaux worden. Rond deze stad, in het departement Gironde, zijn de omstandigheden bekans ideaal voor wijnouw en kwaliteit. Dankzij de redelijk zuidelijke ligging en de watermassa's van de nabije oceaan en de brede Gironde zijn de winters zacht en de zomers warm met voldoende neerslag. Kalksteen, klei en zand vormen een ideaal terroir. Sinds de oprichting door Désiré Cordier in 1886, zet La Maison Cordier zich in voor het behoud van de waarden die hem dierbaar waren: collectieve kracht, gedurfde creativiteit en honger naar ontdekking. Waarden die op de dag van vandaag Cordier nog steeds inspireren. Het zijn de passie van deze ambachtelijke wijnmakers, de gedrevenheid en vastberadenheid, van iedereen bij La Maison Cordier, die ze elk jaar dichter bij hun uiteindelijke doel brengt: zorgen voor zowel de mens als onze planeet. Toewijding op elk gebied met steed de consument in gedachten. Cordier heeft zijn wortels in Bordeaux en houdt, noblesse oblige, met deze Bordeaux Rouge tout court zin reputatie hoog. Proefnotities: een merlot en cabernet sauvignon-blend die gehuld is in een prachtige kersenrode kleur met een ode aan weelderig sappig fruit. De delicate zijdeachtige textuur is een teken van een perfect rijpe oogst. Kortom... très Bordeaux.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cordier Bordeaux Merlot Cabernet Sauvignon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *