per fles
€ 10,40
9,80
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Cordier Beaujolais-Villages Gamay

Met een betere ondergrond, een iets lager rendement en een iets hoger alcohol percentage zijn de wijnen van Beaujolais Villages beter dan de gewone Beaujolais. Dat ruik je en dat proef je. Zeker bij de Beaujolais Villages van Cordier die zonder toevoeging van sulfiet wordt gemaakt.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Met een betere ondergrond, een iets lager rendement en een iets hoger alcohol percentage zijn de wijnen van Beaujolais Villages beter dan de gewone Beaujolais.

Wijnspijssuggestie

De toepassingsmogelijkheden zijn talrijk. Voorgerechten: slakken, salades, charcuterie, hammen en vleespates. Vleesgerechten: rundvlees van de grill of barbecue, lamsvlees, kalfskoteletten, varkensvl

Extra informatie

'Cru' kan ik niet zijn, Beaujolais wil ik niet zijn, ik ben Villages. Met deze zegswijze tonen de wijnen van Beaujolais Villages dat ze zich beslist niet schamen voor hun naam. Zo'n 40 dorpen in Noord-Beaujolais hebben recht op deze appellation. Met een betere ondergrond, iets lager rendement en een iets hoger alcohol percentage zijn de wijnen van Beaujolais Villages beter dan de gewone Beaujolais. Dat ruik en dat proef je. Zeker bij de Beaujolais Villages van Cordier die gemaakt wordt zonder toevoeging van sulfiet. Sinds de oprichting van Desiré Cordier in 1886, zet La Maison Cordier zich in voor het behoud van de waarden die hem dierbaar waren: collectieve kracht, gedurfde creativiteit en honger naar ontdekking. Waarden die Cordier vandaag de dag nog steeds inspireren. Het zijn de passie van deze ambachtelijke wijnmakers, de gedrevenheid en vastberadenheid van iedereen bij La Maison Cordier, die er voor zorgt dat ze elk jaar dichter bij hun uiteindelijke doel brengt: zorgen voor zowel de mens als onze planeet. Toewijding op elk niveau met steeds de consument in gedachten.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cordier Beaujolais-Villages Gamay” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *