per fles
€ 10,15
9,55
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Cordier Les Essentiels Chardonnay-Viognier

Drijf weg op een wolk van vanille en fruit met een chardonnay zo schoon en fris als lucht, gecombineerd met een zijdezachte viognier die je naar de zevende hemel voert. De chardonnay nooit agressief en met zijn kenmerkende fruit zeer geliefd bij een groot publiek. De viognier, een trendy druivensoort, oorspronkelijk uit het Franse Rhônedal, met doorgaans een ronde smaak, weinig zuren en een intrigerend aroma. De samenwerking van beide cepages, onder supervisie van Cordier, leidt hier tot een verassend resultaat.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Drijf weg op een wolk van vanille en fruit met een chardonnay zo schoon en fris als lucht, gecombineerd met een zijdezachte viognier die je naar de zevende hemel voert.

Wijnspijssuggestie

Gewild aperitief en een gechikte tafeldame voor visgerechten en wit vlees.

Extra informatie

Hier zijn de karakteristieken van twee prachtige druivensoorten, chardonnay en viognier, bij elkaar gebracht. De chardonnay, nooit agressief en met zijn kenmerkende fruit zeer geliefd bij een groot publiek. De viognier een trendy druivensoort, oorspronkelijk uit het Franse Rhônedal, met doorgaans een ronde smaak, weinig zuren en een intrigerend aroma. De samenwerking van beide cepages, onder supervisie van Cordier, leidt hier tot een verassend resultaat. Sinds de oprichting door Désiré Cordier in 1886, zet La Maison Cordier zich in voor het behoud van de waarden die hem dierbaar waren: collectieve kracht, gedurfde creativiteit en een honger naar ontdekking. Waarden die Cordier tot op de dag van vandaag nog steeds inspireren. Het zijn de passie van deze amabachtelijke wijnmakers, de gedrevenheid en vastberadenheid van iedereen bij La Maison Cordier, die ze ieder jaar dichter bij hun uiteindelijke doel brnegt: zorgen voor zowel de mens als de planeet. Toewijding op elk niveau met steeds de consument in gedachten. Op dronk en mits goed bewaard houdbaar 1 tot 3 jaar. Proefnotities: Drijf weg op een wolk van vanille en fruit met een chardonnay zo schoon en fris als lucht, gecombineerd met een zijdezachte viognier die je naar de zevende hemel voert.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cordier Les Essentiels Chardonnay-Viognier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *