per fles
€ 25,80
25,00
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Desire Lush & Zin Primitivo Magnum – Pasqua 1.5 liter

De Desire Lush & Zin is een mooie wijn met een dieprode kleur. In de neus heeft ze intense aroma’s van pruimen, rood fruit, koffie, cacao en kruidige tonen. De wijn is zwoel en rond, full-bodied met zachte tannines. Voor degenen die geen genoeg van deze wijn krijgen, nu ook in magnum fles verkrijgbaar!

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Ligging wijngaard

De wijngaarden liggen in Apulië, in het Zuid-oosten van Italië

Wijnkaartbeschrijving

Een mooie wijn met een dieprode kleur. In de neus intense aroma's van pruimen, rood fruit, koffie, cacao en kruidige tonen. De wijn is zwoel en rond, fullbodied met zachte tannines.

Wijnspijssuggestie

Perfect bij gegrild of geroosterd rood vlees en pittige kazen.

Extra informatie

De rode primitivo druiven voor deze wijn zijn handgeplukt en worden na de oogst ontsteelt en voorzichtig gekneusd. Daarna verblijven de duiven gedurende een week in een tank met lage temperatuur. De alcoholische fermentatie vindt plaats op 22-26 °C gedurende 15 tot 20 dagen. Na de fermentatie volgt malolactische gisting, gevolgd door zes maanden houtrijping alvorens de wijn gebotteld wordt. Dit proces levert een mooie wijn op met een dieprode kleur.

In de neus intense aroma's van pruimen, rood fruit, koffie, cacao en kruidige tonen. De wijn is zwoel en rond, full-bodied met zachte tannines.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Desire Lush & Zin Primitivo Magnum – Pasqua 1.5 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *