per fles
8,40
7,80
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf Niet meer leverbaar

D’Oude Wijnpers, rode zoete wijn

(1 klantbeoordeling)
Niet meer leverbaar.

Helaas is de producent gestopt met dit artikel. Neem contact met ons op voor een passend alternatief. (info@wijnenwereld.nl of 0187-482455)

Deze aperitiefwijn wordt gemaakt van de druivensoorten Grenache rood en Cabernet. Het is een zachte, zoete likeurwijn uit het zonnige zuiden.

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Deze aperitiefwijn wordt gemaakt van Grenache rood en Cabernet. Het is een zachte, zoete likeurwijn uit het zonnige zuiden.

Wijnspijssuggestie

Een heerlijk aperitief, maar de wijn kan ook goed geserveerd worden tijdens de maaltijd bij ganzenlever of schelpdieren of bij het dessert ter begeleiding van allerlei zoetigheden.

Extra informatie

Deze aperitiefwijn wordt gemaakt van de druivensoorten Grenache rood en Cabernet. Het is een zachte, zoete likeurwijn uit het zonnige zuiden.

1 beoordeling voor D’Oude Wijnpers, rode zoete wijn

  1. A. van der wulp

    prima, ik drink deze al jaren (met mate!)
    Goedkoper dan in de winkel, en heerlijk, zoet van smaak.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *