per fles
€ 10,70
9,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Due Palme Sangaetano Primitivo Di Manduria

  • Krachtige rode wijn met veel smaak én zachtheid
  • Uit Apulië; bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Zes maanden gerijpt in nieuwe eikenhouten fusten
  • Heerlijk buiten de maaltijd om en bij allerlei borrelhapjes

Volrood van kleur en intens en rijk van geur, met kruidige, jam-achtige en vanilletonen. Smaakvolle rode wijn. Prima bij gegrild vlees of wild, maar ook heerlijk bij een gerijpte kaas na de maaltijd.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnkaartbeschrijving

Volrood van kleur, intens en rijk van geur, met kruidige, jam-achtige en vanilletonen. De smaak is rond, zacht en vol, met milde, evenwichtige tannine en een aanhoudende aromatische afdronk.

Extra informatie

Primitivo di Manduria is een van de beste wijnen van Apulië, het grote wijngebied in Zuidoost-Italië. Wijnmakers in dit gebied hunkeren naar erkenning voor hun fraaie wijnen, maar dat is niet eenvoudig. In de beleving van de gemiddelde Italiaan is alles ten zuiden van Toscane van een twijfelachtige kwaliteit!


Cantine Due Palme, de toonaangevende producent in Salento, bewijst met deze SanGaetano Primitivo dat Apulië een grote potentie heeft. Manduria geldt onbetwist als het beste grondgebied voor deze bijzondere rode druif, die volgens wetenschappers hetzelfde DNA heeft als de beroemde Californische zinfandel.


Cantine Due Palme specialiseert zich in het maken van rode wijnen met een volle, ronde smaak. De rijping op fusten van Amerikaans eiken geeft de SanGaetano een luxe nuance en een verleidelijke, extra complexiteit.


Proefnotitie

Volrood van kleur, intens en rijk van geur, met kruidige, jam-achtige en vanilletonen. De smaak is rond, zacht en vol, met milde, evenwichtige tannine en een aanhoudende aromatische afdronk.


Drinken bij

Smaakvolle rode wijn. Prima bij gegrild vlees of wild, maar ook heerlijk bij een gerijpte kaas na de maaltijd.


Houdbaarheid

Op dronk vanaf twee tot vijf jaar na de oogst.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Due Palme Sangaetano Primitivo Di Manduria” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.