per fles
€ 8,45
7,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Epicuro Montepulciano D’Abruzzo

(2 klantbeoordelingen)

De Montepulciano van Epicuro is een feest om te drinken: Ze heeft een prachtige robijnrode kleur met paarse hints. De aroma’s van bramen, kersen en groene kruiden komen je tegemoet. Ze is vol van smaak en mooi in balans. Een echte zwoele Italiaan met een warm en rond karakter. Heerlijk bij lamsgerechten, pasta schotels en gebraden gevogelte.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk bij lamsgerechten, pasta schotels en gebraden gevogelte.

Extra informatie

De Epicuro Montepulciano d'Abruzzo is een feest om te drinken: Ze heeft een prachtige robijnrode kleur met paarse hints. De aroma's van bramen, kersen en groene kruiden komen je tegemoet. Ze is vol van smaak en mooi in balans. Een echte zwoele Italiaan met een warm en rond karakter. Heerlijk bij lamsgerechten, pasta schotels en gebraden gevogelte.

De wijngaarden waar de druiven van deze wijn groeien, liggen aan de oostkust van Italië aan de Adriatische kust in het wijngebied Abruzzo. Dit gebied kenmerkt zich door de vele zonuren en de frisse wind. Hierdoor groeien de druiven bijzonder goed.

2 beoordelingen voor Epicuro Montepulciano D’Abruzzo

  1. Ferry 5 december 2017

    Laatst ontdekt in restaurant de Gouden Leeuw en de chef heeft me doorverwezen naar wijnenwereld.nl.

    Een zeer waardevolle tip

  2. Corine Peters 16 september 2019

    Een heel heel lekker wijn. Juist lekker bij vlees gerechten. Het was super.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *