per pakket
€ 55,00
55,00
Deze prijs per pakket is gebaseerd op een afname vanaf

Foodies Wijnpakket Cantine Due Palme

  • Heerlijk wit en rood van Due Palme
  • Met Foodies Magazine inclusief bijpassende recepten

Geniet van het beste van Zuid-Italië met het wijnpakket Cantine Due Palme! Inclusief het Italië-nummer van culinair magazine Foodies met een uitgebreide reportage over Due Palme en drie Italiaanse recepten voor heerlijke gerechten bij de wijnen. Dat wordt een heerlijke nazomer! Ook zijn deze heerlijke wijnen los verkrijgbaar:

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Extra informatie

Foodies Wijnpakket Cantine Due Palme

Van het beste van Zuid-Italië genieten? Bestel dan het wijnpakket Cantine Due Palme! Dit pakket bevat niet alleen drie keer twee fantastische wijnen van onze populaire Puglia-producent, u krijgt het Italië-nummer van culinair magazine Foodies er voor niets bij.

Hierin staat een uitgebreide reportage over Due Palme, inclusief drie Italiaanse recepten voor een zalig gerecht bij iedere wijn in het pakket. Alsof dat nog niet genoeg is, profiteert u ook nog eens van gratis bezorging. Dat wordt een heerlijke nazomer!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Foodies Wijnpakket Cantine Due Palme” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *