per fles
€ 6,80
6,20
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Heritage Du Baron Louis Colombard Sauvignon Blanc

De Heritage du Baron Louis Colombard Sauvignon Blanc is een heel toegankelijke, makkelijke, doordrinkbare en ook eigenzinnige wijn. Eigenzinnig omdat de Heritage wordt gemaakt van de druivenrassen colombard en sauvignon blanc. De Heritage du Baron Louis Blanc is lekker licht, 12% alcohol. Een ideale zomer- en terraswijn. Schenk hem goed gekoeld.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

De druiven voor de Vin de Pays du Comté Tolosan komen van kalk-, klei- en zandhoudende wijngaarden uit het zuidwesten van Frankrijk, ten noorden van de Pyreneeën. Het klimaat is er mediterraan.

Wijnkaartbeschrijving

Lekker licht en verfrissend. Met de fruitige smaak van appel, peer, meloen en abrikoos. Opwekkend.

Wijnspijssuggestie

Terras- en aperitiefwijn, bij lichte borrelhapjes.Salades. Garnalen, mosselen en lichte visgerechten.

Extra informatie

Uit de Sud-Ouest, het zuidwesten van Frankrijk, komen sappige, fruitige, verfrissende witte wijnen zoals deze Heritage. Heel toegankelijk, makkelijk, doordrinkbaar en ook eigenzinnig. Eigenzinnig omdat de Heritage wordt gemaakt van de druivenrassen colombard en sauvignon blanc. De druiven groeien op kalk, klei en zandhoudende wijngaarden ten noorden van de Pyreneeën. Het klimaat is er mediterraans. De Heritage du Baron Louis Colombard Sauvignon Blanc is lekker licht, met slechts 12% alcohol. Een ideale zomer en terraswijn. Schenk hem goed gekoeld.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heritage Du Baron Louis Colombard Sauvignon Blanc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *