per fles
€ 7,50
6,70
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Heritage Du Baron Louis Rouge

Helder kersenrood van kleur, romig en vol van geur, fruitig, soepel en elegant van smaak.Een toegankelijke, vriendelijke rode wijn voor veel momenten. De druiven carignan en grenache groeien in Les Coteaux de Fontcaude in de Languedoc-Roussilon.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

De druiven groeien op de hellingen, 'les coteaux', van Fontcaude in de Languedoc-Roussillon. In het zuiden van Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Helder kersenrood van kleur, romig en vol van geur, frisfruitig en soepel van smaak. Een toegankelijke, elegante veel-momenten-wijn.

Wijnspijssuggestie

Pasta: spaghetti bolognese, lasagne enzovoort Vlees: allerlei niet te zware vleesgerechten, van een biefstuk tot varkenshaas, van kip tot lamskotelet.

Extra informatie

Helder kersenrood van kleur, vol en romig van geur, fruitig en soepel van smaak. De Héritage Rouge is een toegankelijke, elegante rode wijn die op allerlei momenten gedronken kan worden. Zo, als glas op zich, en aan tafel. De Coteaux de Fontcaude, de herkomst van deze rode Héritage, ligt in het zuiden van Frankrijk, in de Languedoc-Roussillon. Hij wordt gemaakt van carignan en grenache.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heritage Du Baron Louis Rouge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *