per fles
€ 8,80
8,20
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

La Gloire De Guillaume Chardonnay Viognier

Prachtig goudgele wijn met heldere toetsen. Een bom aan aroma’s van citroen, wit fruit (perzik, peer) aangevuld met subtiele hints van brioche, geven deze wijn een intens volle en fruitige smaak. Fantastisch rond en vol in de mond met een langdurige en smaakvolle afdronk.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

Deze cuvée komt uit de regio Languedoc in het zuiden van Frankrijk. Wijnstokken van 15 jaar, waaruit de oenologen de beste druiven selecteren, geven deze wijn extra kracht en finesse. De steenachti

Wijnkaartbeschrijving

Prachtig goudgele wijn met heldere toetsen. Een bom aan aroma's van citroen, wit fruit (perzik, peer) aangevuld met subtiele hints van brioche.

Wijnspijssuggestie

Deze cuvée begeleidt idealiter wit vlees, visgerechten en zeevruchten.

Extra informatie

Prachtig goudgele wijn met heldere toetsen. Een bom aan aroma's van citroen, wit fruit (perzik, peer) aangevuld met subtiele hints van brioche, geven deze wijn een intens volle en fruitige smaak. Fantastisch rond en vol in de mond met een langdurige en smaakvolle afdronk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Gloire De Guillaume Chardonnay Viognier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *