per fles
8,55
7,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

La Tulipe Zero Sparkling Rosé

Het heeft even geduurd maar het is gelukt! Een alcoholvrije wijn die je lekker door kan drinken. Heerlijke droge bubbel gemaakt van de sappigste grenache en syrah druiven. En goed nieuws, je kan er zoveel van drinken als je wilt, want 0% alcohol. Bubbels zonder troubles!

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Een heerlijke droge rose bubbel gemaakt van de sappigste grenache en syrah druiven. Heerlijk als aperitief maar ook bij salades en gerechten met wit vlees.

Extra informatie

Het heeft even geduurd maar het is gelukt! Een alcoholvrije wijn die je lekker door kan drinken. Heerlijke droge bubbel gemaakt van de sappigste grenache en syah druiven. En goed nieuws, je kunt er zoveel van drinken als je wilt, want 0% alcohol. Bubbel zonder troubles. Hoe wordt deze wijn gemaakt? Het begint bij het vinifieren van een mooie wijn. Vervolgens wordt via een technisch hoogstandje de alcohol, de aroma's en de smaak van elkaar gescheiden. Met een technisch noh knapper hoogstandje worden de aroma's en de smaak weer terug gegeven aan de wijn. Met als resultaat een heerlijke 0.0% wijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Tulipe Zero Sparkling Rosé” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *