per fles
€ 7,50
6,90
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Luna Verde Verdejo

Het bouquet is aromatisch, zacht met delicate aroma’s van wit fruit en de typische tonen van venkel. In de smaak komen impressies van appels en bananen naar voren gevolgd door een plezierige afdronk.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Wijnkaartbeschrijving

Het bouquet is aromatisch, zacht met delicate aroma's van wit fruit en de typische tonen van venkel. In de smaak impressies van appels en bananen. Gevolgd door een plezierige afdronk.

Extra informatie

Een bleek gele verdejo met groene glinstering uit de beroemde regio Rueda in Spanje. Om de beste kwaliteit en frisheid te garanderen, worden de druiven na middernacht in het maanlicht geoogst. Zowel de druiven als de druivenplukkers geven de voorkeur aan het nachtelijk tijdstip omdat het dan minder warm is. Het bouquet is aromatisch, zacht met delicate aroma's van wit fruit en de typische tonen van venkel. In de smaak komen impressies van appels en bananen naar voren gevolgd door een plezierige afdronk. Perfect om zo op zichzelf te drinken met vrienden of te combineren met wit vlees, salades, pasta's en visgerechten. Het lekkerst op een temperatuur van 6º - 8º C. Salut!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luna Verde Verdejo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *