per fles
€ 9,15
8,55
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Mister Wisdom, Cabernet Sauvignon

(1 klantbeoordeling)

Een smakelijke wijn, waarin aroma’s van cacao en vanille worden vergroot door de rijke geuren van krenten en donker gerijpt fruit. Aangename geuren van cassis en cola naast kaneel en nootmuskaat ronden deze zachte wijn af. Een grote begeleider voor elke gelegenheid.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Verenigde Staten

De Verenigde staten staat op de vierde plaats in de wereld qua productie van wijn. Californië is de belangrijkste staat en is verantwoordelijk voor ongeveer 90% van de wijnproductie in Amerika. Door het zonnige en warme klimaat kunnen de druiven goed rijpen en worden er mooie krachtige wijnen geproduceerd vol met aroma’s. Het paradepaardje van Californië is de zinfandel druif. Daarnaast wordt ook de chardonnay, cabernet sauvignon, shiraz, merlot en pinot noir verbouwd.

Wijnkaartbeschrijving

Een smakelijke wijn, waarin aroma's van cacao en vanille worden vergroot door de rijke geuren van krenten en donker gerijpt fruit.

Extra informatie

Een smakelijke wijn, waarin aroma's van cacao en vanille worden vergroot door de rijke geuren van krenten en donker gerijpt fruit. Aangename geuren van cassis en cola naast kaneel en nootmuskaat ronden deze zachte wijn af. Een grote begeleider voor elke gelegenheid.


1 beoordeling voor Mister Wisdom, Cabernet Sauvignon

  1. Isabel 7 augustus 2020

    Lekker volle simpele doordrinkwijn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *