per fles
€ 59,30
59,30
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf
Niet op voorraad

Moet & Chandon Ice Imperial

(1 klantbeoordeling)

Moët Ice Impérial ziet er niet alleen fantastisch uit, het is de eerste en enige champagne die gemaakt is om te drinken met ijs. Vul het glas met ijsklontjes en schenk daar de champagne over uit. Een hele nieuwe champagne beleving! De fruitigheid, frisheid en elegantie van de stijl van Moët & Chandon komen direct naar voren. Maak er een feestelijk aperitief van met een aardbei of framboos in het glas.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk als aperitief met ijs en rood fruit.

Extra informatie

Moët Ice Impérial ziet er niet alleen fantastisch uit, het is de eerste en enige champagne die gemaakt is om te drinken met ijs. Vul het glas met ijsklontjes en schenk daar de champagne over uit. Een hele nieuwe champagne beleving! De fruitigheid, frisheid en elegantie van Moët & Chandon komen direct naar voren. Maak er een feestelijk aperitief van met een aardbei of framboos in het glas.

1 beoordeling voor Moet & Chandon Ice Imperial

  1. Van der End 2 januari 2018

    Het oog wil ook wat ( dacht ik ) maar heerlijk met een blokje ijs en wat vruchten. Werd als tip meegegeven op een handgeschreven briefje. Bedankt Yvonne voor de tip, ik heb de show gemaakt bij ons in de familie!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *