per fles
€ 8,45
7,65
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Monterre Colombard Sauvignon Blanc

De Monterre Colombard Sauvignon Blanc is een droge, frisse wijn met intense aroma’s van limoen, passievruchten en grapefruit.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

De Monterre Sauvignon Blanc is een droge, frisse wijn met intense aroma's van limoen, passievruchten en grapefruit.

Extra informatie

De sinds 1987 bestaande herkomstbenaming Vin de Pays d'Oc is het Franse antwoord op het succes van de nieuwe wijnlanden en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste productiegebied van landwijnen. Het eerlijke karakter en de herkenbaarheid door de druifvermelding slaan aan. De Monterre Colombard Sauvignon Blanc is zo'n wijn. Het is een droge, frisse wijn met een krachtige neus. Een goed uitgebalanceerde wijn met intense aroma's van limoen, passievruchten en grapefruit. Heerlijk als aperitief of bij visgerechten, schaal- en schelpdieren en salades.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Monterre Colombard Sauvignon Blanc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *