per fles
€ 7,45
6,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Monterre Viognier

 

De Monterre Viognier heeft een bouquet van zacht fruit en florale tonen. Het is een droge wijn met een frisse en fruitige smaak. Heerlijk als aperitief en bij lichte gerechten.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

De Monterre Viognier heeft een bouquet van zacht fruit en florale tonen. Het is een droge wijn met een frisse en kruidige smaak.

Extra informatie

De sinds 1987 bestaande herkomstbenaming Vin de Pays d'Oc is het Franse antwoord op het succes van de nieuwe wijnlanden en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste productiegebied van landwijnen. Het eerlijke karakter en de herkenbaarheid door de druifvermelding slaan aan. De Monterre Viognier heeft een bouquet van zacht fruit en florale tonen. Het is een droge wijn met een frisse en kruidige smaak. Heerlijk als aperitief en bij lichte gerechten.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Monterre Viognier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *